top of page

CeraLume: Vuur & Klei

Onze handgemaakte hervulbare biologische kaarsen, vervaardigd uit hoogwaardige sojowas, omhuld door uniek handgemaakt keramiek, brengen een vleugje magie in elk huis.

Ontdek Onze Collectie

  1. Unieke Designs: Elke kaarshouder is een kunstwerk op zich. Van eenvoudige, moderne ontwerpen tot gedetailleerde en kleurrijke keramische meesterwerken - er is voor elk wat wils.

  2. Geurige Verwennerij: Kies uit een scala aan heerlijke natuurlijke geuren, van rustgevende lavendel tot verfrissende citrus. Onze kaarsen brengen niet alleen licht, maar ook een verfijnde geur in uw leefruimte.

  3. Maatwerk Mogelijkheden: Geef uw ruimte een persoonlijk tintje met onze op maat gemaakte kaarsen en kaarshouders. Een perfect cadeau voor uzelf of een geliefde.

CeraLume, een product waarin duurzaamheid, ambacht en creativiteit samen komen.

 

Waarom CeraLume?

Duurzaamheid:

Onze kaarsen worden gemaakt van 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare sojowas, wat niet alleen goed is voor het milieu maar ook een langere brandtijd garandeert. Daarnaast kan de kaarsenhouder worden hergebruikt of opnieuw worden gevuld in ons atelier. 

20_edited.jpg

Handgemaakt Meesterschap:

Elk stuk keramiek wordt met liefde en vakmanschap met de hand gemaakt in ons atelier. Het resultaat? Unieke kaarshouders die niet alleen dienen als lichtbron, maar ook als prachtige kunstwerken. 

14_2.JPG

Herbruikbaar en Hervulbaar:

Onze missie gaat verder dan alleen het maken van verbluffende kaarsen. De kaarshouders zijn ontworpen om hergebruikt te worden, wederom als kaarshouder, door in ons atelier de kaars te laten navullen met geur naar wens en als serviesgoed. Om de kaarshouders te hergebruiken als serviesgoed kunt u de laatste restjes sojawas oplossen met warm water en het resterende lontje eenvoudig verwijderen. De kaarshouder is, eenmaal schoon, ook geschikt voor de vaatwasser.

13.JPG

Sfeer zonder Compromis:

CeraLume brengt warmte en sfeer in uw huis zonder concessies te doen aan stijl of ethiek. Onze kaarsen zijn een perfecte mix van milieubewustzijn en verfijnde esthetiek.

16_1.JPG

Bekijk onze Handgemaakte Biologische Kaarsen in onze webshop of kom langs in ons atelier.

bottom of page